logotip-escola

BABY ENGLISH


Un dia a la setmana una professora de l’acadèmia d’idiomes Cambridge School ve a l’escola bressol a fer una classe d’anglès amb els infants. El nostre propòsit és posar l’anglès a l’abast dels més petits a través del programa Baby English.


Baby English és un programa educatiu portat a terme per professors nadius adreçat als nens i nenes d’1 a 3 anys, inspirat en la manera en què els nens i nenes aprenen una llengua de forma natural: per exposició i repetició.

Es dóna espai a un aprenentatge individual i personalitzat. Els infants aprenen des del seu món, fent servir la percepció global, la intuïció, la fantasia, el joc simbòlic i la imitació.


El contingut del curs està basat en jocs, cançons, contes i diverses activitats didàctiques que exposen l’infant a la llengua d’una forma natural mitjançant la repetició i un reforçament positiu, tot seguint una rutina d’aprenentatge per promoure la seguretat i confiança entre els infants.


La professora de Baby English porta a terme l’activitat de la classe en anglès, mentre la mestra habitual de l’escola bressol es queda i ajuda en l’organització de la classe tot afavorint que els infants participin i s’involucrin al màxim en les activitats proposades.

calendari-escolar

Calendari

english

Baby English

menus-dinars

Menús Menjador

horari-escolar

Horari Escolar